ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

 

Τελικά εισέρχονται πρόσφυγες ή παράμονοι μετανάστες; Ποια η θέση σας για όσους εισέρχονται στην Ελλάδα παράνομα και δεν έχουν την ιδιότητα του πρόσφυγα;

    • Πλέον δεν υπάρχουν πρόσφυγες, υπάρχουν μόνο λαθρομετανάστες. Πρόσφυγες είναι μόνο αυτοί που προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες όμορων κρατών.
    • Όσοι εισέρχονται παράνομα στην χώρα, εφαρμογή των ισχυόντων νόμων, δηλ κράτηση, δίκη, απέλαση.

Πώς άλλαξε η καθημερινότητα στην χώρα μας λόγω της έλευσης τόσο μεγάλου αριθμού μεταναστών; Έχει η Ελλάδα την δυνατότητα να φιλοξενήσει τόσα πολλά άτομα και πως θα έπρεπε να γίνει η διαχείριση αυτών των ανθρώπων;

Η Ελλάδα δεν έχει τις υποδομές να φιλοξενήσει τόσο μεγάλο αριθμό παράνομων μεταναστών, εκτός αν θεωρούμε την κατάληψη κτηρίων και το free camping ως υποδομές. Η έλευση χιλιάδων λαθρομεταναστών σε λίγα χρόνια θα αλλοιώσει τα εθνολογικά και θρησκευτικά χαρακτηριστικά του γηγενή πληθυσμού, θα αυξήσει την εγκληματικότητα και την παραβατικότητα και σταδιακά θα αλλάξει την αναλογία γηγενών και μεταναστών, με ότι αυτό σημαίνει για τον σταδιακό αφανισμό του έθνους, αφού ως γνωστόν τα ελληνικά ζευγάρια έχουν περιορίσει την τεκνοποίηση , σε αντίθεση με τους αλλοδαπούς και δη μουσουλμάνους που κάνουν πολλά παιδιά.

Τι θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να αποτρέψει ένα ενδεχόμενο νέο κύμα παράνομων μεταναστών;

Η μόνη αποτελεσματική διαχείριση της λαθρομετανάστευσης είναι η επιστροφή τους στις χώρες προέλευσης και η δημιουργία συνθηκών αποτροπής εισόδου. Συγκεκριμένα  η μονομερής αποχώρηση από την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ , κανένα επίδομα σε λαθρομετανάστη από τον κρατικό προϋπολογισμό, ανύψωση του συνοριακού τείχους στον Έβρο, ενώ  άσυλο θα δίδεται μόνο σε πολιτικούς πρόσφυγες και αυτό με αυστηρά κριτήρια απόδοσης.

Ποια η άποψή σας για την αποδοτικότητα της Frontex; Είστε υπέρ ή κατά της φύλαξης των ελληνικών υδάτινων συνόρων από πολεμικά πλοία του ΝΑΤΟ;

Αποχώρηση της FRONTEX , διότι αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος ότι δεν περιφρουρεί την είσοδο παράνομων μεταναστών στην χώρα μας, λειτουργεί ύποπτα και μόνο ως παρατηρητής. Η φύλαξη των συνόρων πρέπει να γίνεται μόνο από τον Ελληνικό Στρατό και το Πολεμικό Ναυτικό και όχι από την πολιτοφυλακή ή το Λιμενικό, εφαρμόζοντας τους κανόνες αποτροπής εισβολής .

Τι πρέπει να γίνει με τις ΜΚΟ;

Απέλαση όλων των ΜΚΟ που αποδεδειγμένα συμβάλουν στην λαθροδιακίνηση και παράνομη περίθαλψη λαθρομεταναστών. Οι ΜΚΟ κατευθύνονται από αντιεθνικά κέντρα του εξωτερικού, όπως το open society του George Soros και χρηματοδοτούνται από άδηλο και μαύρο χρήμα, κερδίζοντας πολλά εκατομμύρια δολάρια εις βάρος της εθνικής μας υπόστασης και συνοχής.

Μπορεί να λύσει το πρόβλημα η κατανομή των προσφύγων μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης;

  • H Ε.Ε ακολουθεί πιστά το δόγμα Καλλέργη, στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας και της διαφορετικότητας και με πρόσχημα την αντιμετώπιση της γήρανσης του πληθυσμού της και την εξεύρεση φθηνών εργατικών χεριών, πολτοποιεί την ευρωπαϊκή της ταυτότητα, καταργεί σταδιακά τα δεσμά και την συνεκτική ουσία των κρατών-εθνών της.
  • Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λύσει η ΕΕ στην βάση της δίκαιης κατανομής λαθρομεταναστών, πρόσφυγες δεν υπάρχουν, υπάρχουν μόνο λαθρομετανάστες και μετά την κατάπτυστη συνθήκη που υπεγράφη στο Μαρακές το 2018, η Ε.Ε ετοιμάζεται να δεχθεί εκατομμύρια παράνομους οικονομικούς μετανάστες που θα τους ΄΄νομιμοποιήσει΄΄ με ειδικές νομοθετικές ρυθμίσεις για να δημιουργήσει τις ειδικές οικονομικές ζώνες. Η Ελληνική Λύση ζητάει την αποχώρηση από την συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ, και την μη εφαρμογή της συνθήκης του Μαρακές, διότι αυτά θα αποτελέσουν την ταφόπλακα της εθνικής υπόστασης της χώρας μας. Η Ιταλία και όλες σχεδόν οι χώρες του Βισεγκραντ ήδη έχουν κατ ουσίαν αποχωρήσει ή δεν εφαρμόζουν αυτές τις συνθήκες.

Μετανάστες και μαύρη εργασία: Σχολιάστε μας

Βαριά πρόστιμα σε εργοδότες που απασχολούν παράνομους μετανάστες και συμβάλουν στην μαύρη εργασία.